FOTO/ Odličan marketing

Figura Vučića u prirodnoj veličini osvanula u beogradskom restoranu, a reakcije gostiju su urnebesne

Zabava 30.05.18, 19:56h

Figura Vučića u prirodnoj veličini osvanula u beogradskom restoranu, a reakcije gostiju su urnebesne
Figura Vučića u ovom objektu "sjedi" već dvadesetak dana i stalni gosti su na njega već navikli. Međutim, njihove prvobitne reakcije su, prema riječima vlasnika, bile neprocjenjive

 

Vlasnik jednog beogradskog restorana dosjetio se kako da privuče mušterije, pa je na čelo centralnog stola u objektu postavio figuru predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Tijelo figure napravljeno je od plastike, a glava od gipsa.

 

Vlasnik ovog restorana objašnjava svoj potez prije svega time da - nikakva provokacija nije u pitanju, prenosi Blic.

 

- Ideja da skulpturu predsjednika Srbije postavim u kafani bila je marketinške prirode. I pokazala se kao čist pogodak - kaže Zvezdan Pejović, vlasnik kafane za "Danas", i dodaje da objekt nije reklamirao, ali da su slike gostiju zagrljenih s predsjednikom zaživjele na društvenim mrežama, pa se o ovoj kafani uveliko priča po Beogradu.

 

vucic-figura

 

Figura Vučića u ovom objektu "sjedi" već dvadesetak dana i stalni gosti su na njega već navikli. Međutim, njihove prvobitne reakcije su, prema riječima vlasnika, bile neprocjenjive.

 

- Znao sam da to mora biti nešto što izaziva pažnju najvećeg broja ljudi. I emocije. A ko drugi u toj mjeri to čini nego predsjednik Vučić. Reakcije gostiju kada ga vide su podijeljene, kao i mišljenja o njemu. Neki se oduševe i pritrčavaju da ga zagrle i izljube, drugi ljutito pljunu na pod - priča Pejović.

 

Čitav tekst pročitajte OVDJE.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI