NAKON MEDIJSKIH ŠPEKULACIJA

Ima li vatre: Damir Džumhur pojasnio vezu sa atraktivnom sestrom hrvatskog fudbalera Jelenom Leko...

Showbizz 22.05.18, 09:02h

Ima li vatre: Damir Džumhur pojasnio vezu sa atraktivnom sestrom hrvatskog fudbalera Jelenom Leko...
U medijima se oglasio i sam Damir Džumhur i pojasnio fotografije na svom Instagramu

 

 

Nakon što je prije nekoliko dana najbolji bh. teniser u Beogradu proslavio 26. rođendan u društvu brata Zlatana i atraktivnih dama, te detalje rođenanskog slavlja podijelio sa pratiocima na Instagramu, krenule su i brojne špekulacije u medijima.


Razlog tome bile su fotografije na kojima se pored Sarajlije nalazi atraktivna crnka Jelena Leko, sestra bivšeg hrvatskog fudbalskog reprezentativca Jerka Leke. A javnost je odmah zagolicalo pitanje da li je na pomolu nova ljubavna romansa?


Stoga se u medijima oglasio i sam Damir Džumhur i pojasnio fotografije na svom Instagramu:


-  Hvala medijima sto prate moj privatni zivot. Znam, ja sam kriv, što sam ranije davao povoda da se više piše o tome, nego o tenisu. Međutim, ne mora svaka djevojka s kojom objavim sliku odmah biti i moja djevojka. Mnogi sad pišu kako sam u novoj vezi, pri tome u taj kontekst dovodeći Jelenu Leko, s kojom sam jako dobar prijatelj. Da, družimo se, ali ne na način kako su to mediji prikazali, naveo je bh. teniser.

 

jelena2


Pojasnio je i da je njihova veza prijateljska te naglasio i da će ovo biti posljednji put da lažnim vijestima pridaje ikakav značaj.


- Moj fokus će biti na tenisu i nadam se da ću vam dati materijala da pišete o mojim pobjedama, a ne o vezama, koje to nisu… Volim ja vas, ali ovaj put ste fulili temu, baš kao što sam ja u posljednje vrijeme fulio nekoliko sigurnih poena. I baš zato što znam da svi imaju fule – no hard felling. Dešava se svima da fule, pa vas ujedno molim da u budućnosti prijateljstvo između Jelene i mene, nazivate upravo tim imenom. Mi smo prijatelji i to je sve, poručio je Damir Džumhur.  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI