FOTO&VIDEO/ Vruća turistička ponuda

Seksi masaža u Sarajevu, čarobnice kucaju na vrata: Šta se sve nudi u elitnom striptiz klubu u centru grada?

DEPO PLUS 14.05.18, 11:35h

Seksi masaža u Sarajevu, čarobnice kucaju na vrata: Šta se sve nudi u elitnom striptiz klubu u centru grada?
Enterijer ovog elitnog kluba zauzima 600 m2 i kreiran je po uzoru na američke klubove ovog tipa

 

Prvi striptiz noćni klub u Sarajevu, Cabaret Gentlemen's Club Cristal, po uzoru na svjetske klubove takve vrste, donosi vam vrhunsku zabavu za odrasle. Smješten je u na Skenderiji, u ulici Soukbunar, u blizini hotela Courtyard by Marriott i Residence Inn by Marriott. Prva lokacija ovog striptiz kluba bio je hotel Holiday, ali od 2016. mijenja lokaciju i seli na Skenderiju.

 

cristal

 

Enterijer ovog elitnog kluba zauzima 600 m2 i kreiran je po uzoru na američke klubove ovog tipa. Postavljen je tako da nastupe djevojaka možete posmatrati sjedeći za stolovima u samoj blizini stagea, dok oni hrabriji koji žele komunicirati s djevojkama mogu sjesti tik uz stage. Svoj novac u objektu možete zamijeniti za Cristal Funny Money dolare te njima počastiti djevojke tokom izvođenja zavodljive striptiz tačke.

 

Ukoliko želite privatnost, na raspolaganju su i stilski uređeni privatni separei u kojima možete dobiti uslugu seksi masaže, kao i privatnog plesa u krilu (lap dance). Klub garantuje sigurnost i diskreciju gostima, te slovi za jedno od ekskluzivnijih mjesta u BiH.

 

Ako želite nekome prirediti nezaboravno iznenađenje za poseban dan, dovoljno je da kontaktirate Cristal Club i dogovorite dolazak seksi čarobnica na vašu adresu. Atraktivne dame će sigurno prirediti ludu zabavu.

 

DEPO portal napravio je reportažu 2015. godine, nedugo nakon što je ovaj elitni striptiz klub otvoren, koju možete pogledati ispod:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI