VIDEO/ otvaraju se i nova radna mjesta

Do temelja izgorio prije dvije godine, ovaj bh. tržni centar ponovo se digao iz pepela: A cijene - uvijek bagatela!

Biznis Klub 13.05.18, 20:15h

Do temelja izgorio prije dvije godine, ovaj bh. tržni centar ponovo se digao iz pepela: A cijene - uvijek bagatela!
Ova kompanija je pretrpjela velike gubitke nakon požara u Rakovici, a tada su zatvoreni i pojedini prodajni objekti u drugim gradovima

 

U sarajevskom naselju Rakovica juče ujutru svečano je otvoren obnovljeni objekat kompanije Škafa koji je, podsjećamo, izgorio u velikom požaru 2016. godine.


Ova kompanija je za sve kupce pripremila bogat cjelodnevni program, potvrdio je za Fokus.ba Alem Karalić, generalni menadžer Škafe.


Karalić je istakao da je za najmlađe otvorena dječija igraona, a za kupce su planirani poklon paketi, degustacije, popusti, ali i velika roštiljada.


„Obnova ovog objekta značit će i 20 novih radnih mjesta, ali mi nećemo stati na tome i plan nam je da nastavimo sa investicijama“, rekao je Karalić za Fokus.ba.


Ova kompanija je pretrpjela velike gubitke nakon požara u Rakovici, a tada su zatvoreni i pojedini prodajni objekti u drugim gradovima.


„Nikada nismo odustali i uložili smo velike napore da se vratimo na tržište. Ponovo smo otvorili objekte u Konjicu, Maglaju, Goraždu… Obnova objekta u Rakovici je kruna našeg rada. Vraćamo se na svoje, tamo gdje je sve započelo“, rekao je Karalić.

 

Zavirite u novootvoreni tržni centar Škafa u Rakovici...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI