Anastasija Lašmanova pronađena izbodena u svom stanu

Ko je bila milionerka brutalno ubijena u Kotoru: Radila kao konobarica, poslije gazdovala luksuznim hotelima i restoranima

Hronika 13.05.18, 11:11h

Ko je bila milionerka brutalno ubijena u Kotoru: Radila kao konobarica, poslije gazdovala luksuznim hotelima i restoranima
Prema nezvaničnim informacijama, Lašmanova je imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo

 

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva u petak u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

 

Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je riječ o ubistvu, kao i da se motiv utvrđuje.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Lašmanova je imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

 

"Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražioci zatekli jeziv prizor".

 

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je prije dvije godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona ljepote u Budvi, navode mediji.

 

U Crnu Goru je došla prije nekoliko godina i radila je kao konobarica.

 

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

 

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI