VIDEO/ da li je policija i ovdje lažirala pljačku?

Nikad otkriveni detalji jezivog mučenja Bogdana Rakića iz Teslića: Htjeli ga živog zakopati, a prije toga...

Hronika 10.05.18, 11:10h

Nikad otkriveni detalji jezivog mučenja Bogdana Rakića iz Teslića: Htjeli ga živog zakopati, a prije toga...
Vasković navodi i da su narkodileri prije nego što su ubili Bogdana, počinili niz teških krivičnih djela te, tvrdi on, nisu procesuirani jer se sve sakrilo u ladicama PS Teslić

 

U svom nanovijem postu na blogu, Slobodan Vasković iznio je mučne detalje premlaćivanja i zlostavljanja mladog Bogdana Rakića iz Teslića. 

 

Pretukli su ga, kako navodi Vasković, životinjski - narkodileri Armin Jašarević i Branko Jurić. Presuđeni su na četiri godine i šest mjeseci zatvora; Jašarević je na izdržavanju kazne, dok je Jurić u bjekstvu. Za njim je raspisana potjernica, 27.02.2018. godine. 

 

Vasković navodi i da su narkodileri prije negošto su ubili Bogdana, počinili niz teških krivičnih djela te, tvrdi on, nisu procesuirani jer se sve sakrilo u ladicama PS Teslić.

 

Evo detalja koje je iznio na svom blogu:


1. Bogdana Rakića su htjeli živog zakopati - Narkodileri, koje štite pojedini inspektori iz Policijske stanice Teslić.

 

Nisu ga živog zakopali, ali su ga brutalno pretukli, 01.11.2016 godine. Bogdan je danas teški invalid. 

 

2. Tog 01.11.2016. skinuli su ga golog i bacali niz duboku liticu; Morao se četveronoške vraćati; Kada bi se vratio, bacili bi ga ponovo. 

 

3. Potom su ga sajlom vezali za drvo; Mučenje nije prestalo: Udarali su ga nogama u grudni koš i šakama u glavu, sjekli su mu kosu, bradu, trepavice… 

 

4. Pao je u komu i završio na aparatima za disanje.

 

5. Imao je potres mozga, izliv krvi u mozak, nagnječen mozak, odbijen bubreg, nagnječena pluća. Na jednom oku je trajno izgubio vid; Na drugo vidi svega 30 posto.

 

POMOZITE BOGDANU RAKIĆU
Neophodno je pomoći Bogdanu Rakiću da spase 30 posto vida na lijevom oku. Vid na desnom zauvijek je izgubio, nakon što su ga 01.11.2016. godine životinjski pretukli narkodileri Armin Jašarević i Branko Jurić.
Oba ova dilera nalazila su se pOd zaštitom pojedinih inspektora iz PS Teslić.
Rakić treba da se operiše na Klinici “Miloš” u Beogradu. Operacija je previše rizična, tako da se ne može uraditi u Banjaluci.
Svako ko želi pomoći da mladić, žrtva Zločinačke narkoorganizacije, spase 30 posto vida na lijevom oku, pomoć za operaciju može uplatiti na broj računa Bogdanove majke Roberte Glancer.
 
Roberta Glancer
Račun broj: 5620998035139054
NLB banka

Ostatak čitajte na Vaskovićevom blogu OVDJE, a u priloženom videu pogledajte šta je ispričala Bogdanova majka nakon brutalnog premlaćivanja njenog sina.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI