Sukob stranačkih kolega

Kaplan optužio Ajnadžića za podršku stolačkom HDZ-u: Doniraj im još, sram te bilo!

Front 30.04.18, 16:42h

Kaplan optužio Ajnadžića za podršku stolačkom HDZ-u: Doniraj im još, sram te bilo!
Salmir Kaplan, predsjednik Općinskog odbora SDA Stolac optužio je svog stranačkog kolegu i načelnika sarajevske općine Centar, Nedžada Ajnadžića da ovom donacijom ne pomaže Stolac već stolački HDZ

 

Općina Centar Sarajevo već nekoliko godina pomaže drugim općinama na području cijele BiH u zaštiti i spašavanju od prirodnih i drugih nesreća, a posljednji u nizu takvih primjera je i donacija Općini Stolac od 15.000 KM za nabavku vatrogasne opreme.

 

Salmir Kaplan, predsjednik Općinskog odbora SDA Stolac optužio je svog stranačkog kolegu i načelnika sarajevske općine Centar, Nedžada Ajnadžića da ovom donacijom ne pomaže Stolac već stolački HDZ.

 

- Pošto je Nedžad Ajnadžić član SDA isto kao sto sam i ja, moram se ogradit od ovog poteza, finansijska podrška HDZ-u Stolac zaodjenuta u podršku Općini Stolac i kazati da sam iz medija saznao za ovaj potez. Ovom prilikom poručujem Ajnadžiću da je ta mašinerija koju on pomaže naše nevine momke osudila na zatvorsku kaznu i umjesto da me nazove i upita kako mislite skupit pare da momci ne idu u zatvor, on daje pare onima koji nas zatvaraju - napisao je Kaplan. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

BLIN
KOMENTARI