FOTO/ CENTAR BH. PODUZETNIŠTVA

Mnogo je razloga za posjetu sajmu Grapos-expo 2018: U Gračanici je ovih dana kao u košnici, pogledajte zašto...

Biznis Klub 27.04.18, 14:03h

Sajam poduzetništva i obrta “GRAPOS-EXPO 2018.” traje još samo jedan dan, a još uvijek ima mnogo toga da se vidi, posjeti i mnogo toga da se nauči

 

Gračanica je ovih dana pravi centar poduzetništva i obrta, centar fenomenalnih dešavanja i mjesto na kojem se okupljaju desetine ljudi s ciljem umrežavanja, stvaranja novih poslovnih priča i novih prijateljstava.


Sajam poduzetništva i obrta “GRAPOS-EXPO 2018.” traje još samo jedan dan, a još uvijek ima mnogo toga da se vidi, posjeti i mnogo toga da se nauči.


Juče su u fokusu bili sevdah i organska hrana, te predavanja velikih stručnjaka iz ove oblasti. Mi vam donosimo veliku galeriju fotografija, koja će definitivno biti pravi poziv za sve vas da već danas posjetite ovaj fantastični sajam koji se održava u poslovnoj zoni FERING.


Danas je u okviru Grapos-expo 2018. upriličeno potpisivanje memoranduma o saradnji Općine Gračanica sa Obrtničkom komorom Tuzlanskog kantona u svrhu sufinansiranja zapošljavanja mladih osoba od 18 do 35 godina, kao i niz stručnih predavanja.


Svakako je mnogo razloga da posjetite Grapos-expo 2018.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI