NEDJELJA NA TV1

Gazdarica je sve zahtjevnija, Sudo sve nervozniji... A stižu i nova pravila u 'Orient Express'

Mediji 17.04.18, 14:31h

Gazdarica je sve zahtjevnija, Sudo sve nervozniji... A stižu i nova pravila u 'Orient Express'
U nedjelju, 22. aprila, u programu TV1 nova epizoda serijala 'Dobrodošli u Orient Express' i emisije 'Ja biram goste'

 

 


Uz novi enterijer u „Orient Express“ stižu i nova pravila, pa tako i naredba da se uvede video nadzor. Ali majstori se ne snalaze najbolje u svom poslu i ništa ne ide kako treba...


Ornela nije zadovoljna kako radi hotel i sve je zahtjevnija, a Sudo zbog toga sve nervozniji. I još od gazdarice pokušava da sakrije Micka...  

 

orient-express1-ep-9


Hoki je u novom poslovnom zamahu i razrađuje biznis sa kineskim turistima, ali sve se mijenja kada se atraktivna mlada glumica iznenada pojavi na vratima hotela. Očaran onim što pred sobom vidi, Hoki se baca u akciju.

 

orient-express4-ep-9


Humoristička serija „Dobrodošli u Orient Express“ na programu je TV1 u nedjelju, 22. aprila, od 20 sati.

 

tv1-ja-biram-goste

 

O izazovima roditeljstva u emisiji „Ja biram goste“


Emisiju „Ja biram goste“ ove nedjelje u programu TV1 uređuje i vodi Hatidža Nuhić, freelance kostimografkinja, dizajnerica i novinarka.


Njene gošće su arhitektica i profesorica Internacionalnog univerziteta u Sarajevu Amra Hadžimuhamedović, inače Hatidžina majka, ranije novinarka i TV voditeljica, a danas poduzetnica Alma Abdagić i glumica Mona Muratović.


Ove četiri zaposlene žene-majke govorit će o odgoju djece nekad i sad, roditeljskim emocijama, strahovima, brigama i izazovima, usklađivanju poslovnih i porodičnih obaveza, te će pokušati odgovoriti na najteže pitanje - kako odgojiti sretno dijete?

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI