VIDEO/ Dejstvovala sirijska protuzračna odbrana

Pogledajte kako su Sirijci obarali krstareće rakete: Čuje se udar, a zatim povici BOG TE BLAGOSLOVIO!

Front 14.04.18, 13:08h

Pogledajte kako su Sirijci obarali krstareće rakete: Čuje se udar, a zatim povici BOG TE BLAGOSLOVIO!
Rakete su noćas lansirane iz američkih brodova koji su pozicionirani u Crvenom moru, kao i iz bombardera B-1B

 

Na objekte vojne i civilne infrastrukture u Siriji ispaljeno je više od 100 krstarećih i raketa „vazduh-zemlja“, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

Sirijska protivvazdušna odbrana je snažno dejstvovala i oborila veliki broj raketa, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane u obraćanju poslije raketnog napada SAD, Francuske i Britanije.

 

Podsjetimo, rakete su noćas lansirane iz američkih brodova koji su pozicionirani u Crvenom moru, kao i iz bombardera B-1B...

 

Na snimku koji objavljujemo, prikazano je djelovanje sirijske PVO, a zatim se čuje pogodak.

 

„Bog te blagoslovio, bog te blagoslovio", čuje se čovjek koji viče neposredno nakon što je protivvazdušni projektil udario raketu uz bučnu eksploziju.

 

 

Prema izvještajima sirijske vojske, oboreno je najmanje 20 američkih, britanskih i fransukih raketa. Na brifingu Pentagona nisu mogli da komentarišu ove izvještaje.

 

Kako javlja dopisnik Sputnjika, američki udari nisu pogodili predsjedničku palatu niti vladine zgrade u Damasku. „Neprijatelj je izvrišio udar na našu vojsku, ali mi ćemo izdržati. Ja sad idem na posao, život se nastavlja", rekao je jedan stanovnik izvještaču Sputnjika.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI