Iza sve više oglasa kriju se seksualni manijaci

Starac zaposlio mladića iz Bosne i Hercegovine na farmi pa ga pokušao silovati

Hronika 13.04.18, 10:53h

Starac zaposlio mladića iz Bosne i Hercegovine na farmi pa ga pokušao silovati
Na jednoj zatvorenoj Facebook grupi objavljene su morbidne poruke koje je pohotni starac razmjenjivao s nesretnim mladićem, koji je bio prinuđen vratiti se kući već idućeg dana, jer ono što je tamo doživio, nije imalo nikakve veze sa poslovima na imanju

 

Mladić iz Bosne i Hercegovine, koji je godinama bio nezaposlen, javio se na oglas na Facebook, u kojem se tražio radnik na farmi u Slavonskom Šamcu, ne sluteći da će tamo preživjeti pakao. Kako saznaje Avaz, 70-godišnji poslodavac ponudio je mladiću plaću od 1.200 eura, a iste noći ga je pokušao silovati u kući, provalivši u prostoriju u kojoj je mladić spavao.    

 

Na jednoj zatvorenoj Facebook grupi objavljene su morbidne poruke koje je pohotni starac razmjenjivao s nesretnim mladićem, koji je bio prinuđen vratiti se kući već idućeg dana, jer ono što je tamo doživio, nije imalo nikakve veze sa poslovima na imanju. Iz jezivih poruka dalo se zaključiti kako pohotni starac strahuje da se mladić nije kome povjerio kod kuće u BiH te se pravdao kako ga je samo htio pomilovati.  

 

Čak je mladića uvjeravao da spavaju zajedno te da se neće ništa desiti nego samo da prebaci ruku preko njega, a ukoliko neko bude dolazio, on će se odmaknuti. Uznemireni mladić uporno je odbijao starca, koji mu je na kraju razgovora rekao da ga voli te ga je moli da mu oprosti. Slučaj se, vjerovatno, nikad ne bi otkrio da nije bilo savjesnih građana, koji su javno obznanili bolesne poruke kako bi upozorili sve da ne nasjedaju tako lako na oglase o poslovima u inozemstvu.

 

Ostatak teksta čitajte OVDJE.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 

BLIN
KOMENTARI