VIDEO/ POTVRDA PRED OČIMA JAVNOSTI

Konačno saopšteno vrijeme smrti Davida Dragičevića - bila je nasilna: Šta otkriva dokument patologa Željka Karana?!

Hronika 10.04.18, 16:40h

Konačno saopšteno vrijeme smrti Davida Dragičevića - bila je nasilna: Šta otkriva dokument patologa Željka Karana?!
Vasković je na svom blogu objavio i da je, prem anjegovim saznanjima, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, zahtijevao je od Želimira Lepira, glavnog okružnog tužioca, da “slučaj Davida Dragičevića” okonča tako što će njegovu smrt proglasiti samoubistvom. Još je zahtijevao da to Lepir što prije okonča. Lepir je odbio taj Lukačev zahtjev

 

 

Željko Karan, patolog, je u dokumentu “Potvrda o smrti” naveo je da je Vrijeme Smrti Davida Dragičevića 18.03.2018. godine u četiri časa, navodi u svom blogu Slobodan Vasković, uz priloženi dokument.

 

vrijeme-smrti-1


Kao uzrok smrti, Karan je naveo “mors violenta”, što u prevodu znači nasilna smrt. U svom nalazu Karan je naveo da je uzrok smrti utapanje i brojni krvni podlivi po glavi i tijelu, što je dovelo do nasilne smrti.


Kada se pogleda Karanov nalaz i ono što je izjavio na pres konferenciji 26.03., postoji razlika u njegovom stavu. Na pres konferenciji on nije pomenuo nasilnu smrt, eksplicitno.


Istina, Karan je, na pitanje - da li je riječ o zadesnoj smrti, rekao: "Nije nikako".

 


Ranije sam objavio da je Karan naveo 18.03.o.g. kao datum smrti, kao i da je precizirao da je to 4 časa ujutro.


Dokument, koji objavljujem sa dubokim žaljenjem, je dokument Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.


Pravosudni i bezbjednosni izvori, kako sam ranije objavio, saopštili su mi da je David Dragičević bačen u rijeku Crkvena između 20.03. i 22.03. ove godine.


Vasković je na svom blogu objavio i da je, prema njegovim saznanjima, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, zahtijevao je od Želimira Lepira, glavnog okružnog tužioca, da “slučaj Davida Dragičevića” okonča tako što će njegovu smrt proglasiti samoubistvom. Još je zahtijevao da to Lepir što prije okonča.


Lepir je odbio taj Lukačev zahtjev.


Ova informacija potvrđena mi je iz izvora bliskih vrhu MUP-a RS, kao i u pravosudnim krugovima, tvrdi Slobodan Vasković, a druge detalje o ovoj tragediji koje iznosi u svom novom tekstu možete čitati ovdje.

 

(slobodanvaskovic.blogspot.ba//DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI