foto/ OVO JE STRAŠNO, OVO JE STRAŠNO..

Seks skandal trese susjede: HDZ-ov političar u šoku, eksplicitne fotografije sa ljubavnicom procurile u javnost

Front 01.04.18, 13:23h

Seks skandal trese susjede: HDZ-ov političar u šoku, eksplicitne fotografije sa ljubavnicom procurile u javnost
- Ne mogu doći k sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi? Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno... – ponavljao je HDZ-ovac u potpunom šoku

 


- Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno... - ponavljao je u nevjerici HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić sa kojim su novinari Jutarnjeg lista telefonski razgovarali nakon što je na portalu Net.hr osvanula serija eksplicitnih fotografija u kojima ga se dovodi u vezu sa seks skandalom s navodnom, neimenovanom ljubavnicom.


Lucić je fotografije, kazao je, vidio netom prije nego što su ga novinari Jutarnjeg nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve neko namješta.


- Ovo je krajnje... Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Neko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni ko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da neko može ovako nešto učiniti i stajati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti – gotovo u dahu izgovarao je Lucić, koji je na pitanje novinara odgovorio da nema ljubavnicu.


- Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim obiteljskim životom. Nemam pojma što je ovo. Ko se s time igra, ko to slaže? Ne mogu doći k sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi? Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno... – ponavljao je HDZ-ovac iz Pleternice koji je ustrajao u tvrdnji da fotografije i priča nisu autentični.


- To je neko sve montirao. Ko zna odakle su te slike i kako je montirano – rekao je Lucić. Dodao je i da ne zna šta će učiniti.


- Ne znam sam šta ću učiniti. Šokiran sam, ali sigurno ću morati poduzeti neke pravne radnje da zaštitim svoju obitelj i sebe od ove bjesomučne hajke – poručio je HDZ-ov zastupnik, protiv kojega je, inače, nedavno podignuta i optužnica zbog prošloljetnog slučaja podmićivanja novinara Telegrama Drage Hedla.


Podsjetimo, ranije je ostao i bez funkcije predsjednika HDZ-a Požeško-slavonske županije koji je raspušten jesenas nakon skandala s obiteljskim nasiljem tamošnjeg župana Alojza Tomaševića.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI