VIDEO/ Malo se zbunio

Nermin Muzur postao hit na društvenim mrežama: Ja sam jedan od osnivača, osnivač, suosnivač sa osnivačima...

Front 26.03.18, 08:39h

Nermin Muzur postao hit na društvenim mrežama: Ja sam jedan od osnivača, osnivač, suosnivač sa osnivačima...
Nermin Muzur, aktuelni predsjednik Turističke zajednice Kantona Srajevo, tako je u nedavnom nastupu na N1 “ekskluzivno otkrio da je osnivač ovog pokreta te suosnivač ovog pokreta, zajedno sa osnivačima ovog pokreta”

 

Nakon što je u Sarajevu ove sedmice predstavljen novi politički projekt Narod i pravda na čijem je čelu Elmedin Konaković, u žižu javnosti su došla i imena njegovih prvih saradnika.

 

Dvojica najbližih - Elvedin Okerić i Nermin Muzur, "prijete" da postanu regionalno poznati po svojim medijskim istupima.

 

Nermin Muzur, aktuelni predsjednik Turističke zajednice Kantona Srajevo, tako je u nedavnom nastupu na N1 “ekskluzivno otkrio da je osnivač ovog pokreta te suosnivač ovog pokreta, zajedno sa osnivačima ovog pokreta”. 

 

- Odmah na početku da razjasnim, nisam samo pristalica, ja sam jedan od osnivača tog političkog pokreta. Mogu po prvi put ovako ekskluzivno da kažem da sam ponosan da sam osnivač jednog takvog pokreta, i da sam osnivač, suosnivač jednog takvog pokreta sa ljudima koji zajedno sa nama čine, sa mnom čine osnivače tog pokreta - kazao je Muzur.

 

 

Davno prije Muzura, javnost je upoznala i još jednog osnivača Naroda i pravde Elvedina Okerića kroz čuveni TV nastup u kojem je kao predsjednik Komisije trebao navesti tri zaključka usvojena na netom održanoj sjednici, no ”zapeo“ je već kod drugog pa mu je novinar morao priskočiti u pomoć.

 

 

(Vijesti, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI