reagovao na navode na twitteru

Košarac o viber prepisci koju je objavila Pandurević: Fotomontaža nje i njenih prijatelja u Sarajevu!

Front 24.03.18, 12:13h

Košarac o viber prepisci koju je objavila Pandurević: Fotomontaža nje i njenih prijatelja u Sarajevu!
Navodeći da se lako može dokazati da je sve ovo neistina i montaža, ali da ne želi da se bavim takvim istragama, Košarac je naglasio da "nije prvi put da se Pandurevićeva bavi ovakvim stvarima, niti je prvi put da je baš on meta njenih medijskih podvala"

 

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH Staša Košarac rekao je danas da nije prvi put da je meta medijskih podvala Aleksandre Pandurević, što ga, kako je naglasio, neće spriječiti da i dalje govori istinu "o podaničkoj i izdajničkoj politici SDS-a i takozvanog Saveza za promjene u zajedničkim institucijama u Sarajevu" - piše N1.

 

Komentarišući navodnu viber prepisku između njega i novinara RTRS-a kojem je nudio 100 KM za diskreditaciju Pandurevićeve, Košarac je izjavio Srni da je to fotomontaža Aleksandre Pandurević i "njenih prijatelja iz obavještajnih struktura u Sarajevu, s ciljem diskreditacije Radio-televizije Republike Srpske i njega lično". 

 

Navodeći da se lako može dokazati da je sve ovo neistina i montaža, ali da ne želi da se bavim takvim istragama, Košarac je naglasio da "nije prvi put da se Pandurevićeva bavi ovakvim stvarima, niti je prvi put da je baš on meta njenih medijskih podvala".

 

"Nema nikakve potrebe da se bavim ovakvim stvarima, niti da vršim uticaj na novinare na ovakav način jer je poznato da sve što mislim ja javno i kažem. Da sam imao bilo kakva saznanja o ovome o čemu Pandurevićeva samu sebe optužuje u ovoj navodnoj prepisci, ja bih to iznio javno, bez ikakvog prethodnog dopisivanja s novinarima", poručio je Košarac.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI