FOTO/ bivši premijer ne krije zadovoljstvo

Konaković nakon gužve u Domu mladih: Napadaju i lažu... Nije Enis, svi vam poručismo - krijete se iza vjere, a svoj ste narod pokrali!

Front 23.03.18, 09:55h

Konaković nakon gužve u Domu mladih: Napadaju i lažu... Nije Enis, svi vam poručismo - krijete se iza vjere, a svoj ste narod pokrali!
- Svaki ćemo pedalj ove zemlje obići da ovu energiju podijelimo sa našim narodom. I naoružavamo ih sve redom. Olovkama i malim metlama, poručuje Konaković

 

 


Odlazeći premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, nakon sinoćnjeg skupa "Narod i pravda" održanom u prepunom Domu mladih u Sarajevu, oglasio se na svom Facebook profilu, ne skrivajući zadovoljstvo.

 

konakovic-narod-i-pravda-2

"Prepun Dom mladih sinoć na osnivačkom skupu! Pješke su ljudi dolazili iz naših mahala, saobraćajni kolaps, iz Vogošće putovali 2,5 sata strpljivo, sa Ilidže prešli iz auta i autobusa u tramvaje i došli da zajedno pošaljemo poruku onima koji se s razlogom plaše i Naroda i Pravde.


Vratićete nam sve što ste od naroda oteli!


Jutros stranački portali napadaju Enisa i izmišljaju laži. Nije vam Enis, svi smo vam poslali poruku da ste svoj narod pokrali krijući se iza naše vjere koju propagirate i od nje ništa u životu ne primjenjujete.


Jedinstvo sa nekim od vas je saučesništvo.


Svaki ćemo pedalj ove zemlje obići da ovu energiju podijelimo sa našim narodom. I naoružavamo ih sve redom. Olovkama i malim metlama.


Narod i Pravda", zapisao je Elmedin Konaković u svom kratkom osvrtu na Faceboku, gdje možete pogledati kako je sinoć bilo u Domu mladih na Skenderiji.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI