Priprema se spektakl

Vlasnik Binga sprema svadbe svoje dvije kćerke u hotelu 'Europa', a stotine zvanica zabavaljat će...

Showbizz 21.03.18, 14:34h

Vlasnik Binga sprema svadbe svoje dvije kćerke u hotelu 'Europa', a stotine zvanica zabavaljat će...
Adna Džambić stat će pred matičara u Sarajevu i to 5. maja, a njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića

 

Senad Džambić, vlasnik trgovačkog lanca "Bingo", 2018. godinu sigurno će pamiti po vjenčanjima svoje dvije kćerke. Zanimljivo je da su obje svadbe zakazane u sarajevskom hotelu "Europa".

 

Adna Džambić stat će pred matičara u Sarajevu i to 5. maja, a njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića.

 

Adnan Branković, sin bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, oženit će dugogodišnju izabranicu Amnu Džambić, 29. augusta. Za obje svadbe pripreme su ušle u završnu fazu a, kako Faktor saznaje, 5. maja mladence i nekoliko stotina zvanica zabavljat će legendarni Halid Bešlić.

 

Poznato je da je Bešlić pjevao na svadbama i rođendanima brojnih uspješnih Bosanaca i Hercegovaca, ali i sportista iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i da se dugo priča o atmosferi koju je napravio.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI