SPEKTAKL U BIH – OD HALIDA DO NEDE UKRADEN

Ako volite 'narodno', ove je zabava za vas: Preko 30 muzičkih zvijezda iz regiona – sve na jednom mjestu!

Zabava 16.03.18, 10:05h

Ako volite 'narodno', ove je zabava za vas: Preko 30 muzičkih zvijezda iz regiona – sve na jednom mjestu!
Po svemu sudeći, dvadeseti rođendan radija Studio D će biti najveća žurka u BiH u ovoj godini!

 

 

Povodom obilježavanja 20 godina druženja sa slušaocima, radio Studio D u produkciji kompanije IMPIR Komerc organizuje veliku zabavu za svoj rođendan. Najveće zvijezde iz regiona zabavljat će sve one koji 29. marta budu prisutni u tuzlanskom Mejdanu i zajedno sa radijom Studio D proslavljali 20-ti rođendan.

 

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja za najveće muzičke zvijezde regiona, odnosno one koji su se naročito istakli u protekloj godini i deceniji, ali će se uručiti i priznanja za životno djelo, koncert godine i mnoge druge kategorije.


Svojim glasanjem putem društvenih mreža, web sajta, ali i kontakt telefonom, publika je izabrala pobjednike svih kategorija i kazala koga želi slušati 29. marta u Tuzli.

 

noc-zvijezda


Tako će nagrade za životno djelo primiti Neda Ukraden u ženskoj, a Halid Bešlić u muškoj kategoriji.


Svoje oduševljenje priznanjem i dolaskom u Tuzlu nisu krili ni sami pjevači koji su svojim video porukama na društvenim mrežama najavili dolazak i pozvali zaljubljenike njihove muzike da dođu na ovu veliku zabavu.


Svojom energijom i pjesmama publiku će uveseljavati i Mile Kitić koji je proglašen folk pjevačem decenije, Ivana Selakov – dobitnica priznanja za pop pjevačicu godine, Željko Samardžić sa svojim pop albumom godine, a onda i  Lexington kao bend decenije te odmah uz njega i Amadeus bend sa svojim hit singlom godine pod imenom „Virus“.


Rame uz rame, zajedno sa njima naći će se i Dženan Lončarević sa priznanjem pop pjevača godine, ali i Jovan Perišić kao najbolji folk pjevač za prošlu godinu.


Uz njih će publiku zabavljati i mnoge druge velike zvijezde kojesu nagrađene za hit singl godine, a neki od njih su Amar Gile, Fatmir Sulejmani, Katarina Grujić, Armin Dedić, Davor Badrov, Nikolina Kovač, Adnan Nezirov, Mirza Delić, Mirza Selimović, Stefan Živojinović


Po svemu sudeći, dvadeseti rođendan radija Studio D će biti najveća žurka u BiH u ovoj godini!


"Dvadeset godina postojimo. Neki kažu malo, neki kažu puno, a mi kažemo: "Tek smo počeli!" - kažu djelatnici radija Studio D.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI