KOJA STRANKA STOJI IZA NJEGA

Hoće li i glumac Enis Bešlagić u trku za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?!

Front 11.03.18, 09:21h

Hoće li i glumac Enis Bešlagić u trku za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?!
Ovo je čovjek koji može voditi naš narod u Sarajevu, u Banjoj Luci, u Mostaru - navodi se u obrazloženju

 


Političke satranke u BiH ovih dana izose prijedloge iz svojih redova za članove Predsjedništva BiH na prestojećim oktobarskim izborima, a među imenima političara našao se i jedan glumac.  


Popularnog Enisa Bešlagića za bošnjačkog člana Predsjedništva predložio je Gradski odbor SDP-a Banja Luka, objavivši ovu inicijativu na svom Facebook profilu uz sljedeće pojašnjenje: 


"Upravo uz saglasnost drugarica i drugova, prijedlog SDP-a Banja Luka, za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda, je naš glumac Enis Bešlagić. Ovo je čovjek koji može voditi naš narod u Sarajevu, u Banjoj Luci, u Mostaru - napisali su iz SDP-a Banja Luka na svom Facebook profilu.


Uz ovaj prijedlog, GO SDP-a Banja Luka objavio je i emotivni govor Enisa Bešlagića iz 2016. godine, na dodjeli "Večernjakovog pečata", koji je izazvao mnogo pažnje u bh. javnosti, a glumac je tada svima poručio "da rata više nikada ne bude"!

 


Bešlagić je tada proglašen osobom godine, a njegovog tadašnjeg govora, posvećenog svim Bosancima i Hercegovcima koji BiH vole i osjećaju kao svoju domovinu, prisjetite se u priloženom videu:

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI