FOLK ZVIJEZDA U TURBULENTNOM BRAKU

Od šamara se skoro onesvijestila: Obožavali su njene hitove, a ona je osmijehom krila da ju je muž tukao

Showbizz 03.03.18, 17:16h

Od šamara se skoro onesvijestila: Obožavali su njene hitove, a ona je osmijehom krila da ju je muž tukao
Prije nekoliko godina domaća javnost ostala je u šoku kada je u medije dospjela informacija da je Maju bivši muž Mladen Šmakić istukao, zbog čega ga je prijavila policiji

 

 

Maja Marijana bila je jedna od najpopularnijih folk pjevačica tokom devedesetih godina. Nastavila je da niže hitove i u prethodnoj deceniji, ali posljednjih godina je pažnju medija privlačio uglavnom njen privatni život.


Prije nekoliko godina domaća javnost ostala je u šoku kada je u medije dospjela informacija da je Maju bivši muž Mladen Šmakić istukao, zbog čega ga je prijavila policiji, piše Blic.

 

maja-marijana


- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvijestila - izjavila je tada Maja Marijana u policiji, prenio je jedan dnevni list.


Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše tjelesne povrede u Urgentnom centru, a ona je riješila da Šmakića ipak ne prijavi za nasilje.


Nakon toga Maja Marijana često je apelovala na žene da ne trpe nasilje. Od Mladena se razvela, ali su ostali u dobrim odnosima zbog zajedničke kćerke Milice. Pjevačica je čak pristala da joj bivši muž i dalje bude menadžer. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI