Isplivali novi detalji

Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pjevačice?

Showbizz 03.03.18, 09:17h

Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pjevačice?
Živković se nakon raskida posvetila poslu u Majamiju, gdje boravi već mjesec dana, a Damir je otišao na naredni turnir, gdje je prošao neslavno. Mnogi misle, upravo zbog raskida veze

 

Dejana Živković je ostavila Damira Džumhura zbog Katarine Kaye Ostojić. Kada je pročitala poruke koje joj je slao riješila je da okončaju ljubavnu vezu.

 

- Dejana je tokom boravka u Australiji primijetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tipkanje po telefonu, a kako je odmicalo vrijeme, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom tipkao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi - govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

 

- Vidjela je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je vidjela da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove - završava priču izvor.

 

Zbog ovih Damirovih tajnih radnji Dejana ga je ostavila. On je, prema pisanju ovog lista, pokušavao da se pomire, ali ona je bila “tvrd orah” i ostala pri svome da je najbolje da raskinu.

 

Živković se nakon raskida posvetila poslu u Majamiju, gdje boravi već mjesec dana, a Damir je otišao na naredni turnir, gdje je prošao neslavno. Mnogi misle, upravo zbog raskida veze.

 

Nijedno od njih dvoje nije željelo da komentira ova saznanja, kao ni pjevačica Kaya, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

 

kaya

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI