Hrabri čin Sarajlije

Mladić pretučen na tramvajskoj stanici u Sarajevu dok je branio sugrađanina od nasilnika

Hronika 02.03.18, 14:36h

Mladić pretučen na tramvajskoj stanici u Sarajevu dok je branio sugrađanina od nasilnika
Prema informaciji iz MUP-a KS slučaj je prijavljen, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju slučaja i identifikaciji počinitelja

 

Jedan muškarac zadobio je lakše tjelesne povrede jutros na tramvajskoj stanici kod zgrade Socijalnog u Sarajevu, potvrđeno je za N1 u MUP-u KS.

 

"Stradao sam na tramvajskoj stanici braneći jednog građanina pred punom stanicom građana. Sprječavao sam otimanje ličnih stvari", napisao je mladić inicijala H.Z.

 

Prema informaciji iz MUP-a KS slučaj je prijavljen, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju slučaja i identifikaciji počinitelja.

 

"Ja želim samo da skrenem pažnju svim građanima ovoga grada da zaustavljaju nasilnike, džeparoše i sve druge koji su sa one strane zakona. I moja poruka je da nakon ovoga nikada nisam dao i neću sada pogotovo dati da ijednom građaninu iko išta otuđi što je njegovo pred mojim očima! Jer ovo je moj grad i moj narod i ja volim ovaj grad i ovaj narod i kao što sam jutros glavom bez obzira na metalnu palicu išao na dvojicu sam, opet ću kada god zatreba", napisao je povrijeđeni muškarac.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI