Darko Mladić, sin ratnog zločinca Ratka Mladića

'Rekao mi je da Arkan nije ubio moju sestru Anu, a ni muslimani... Srebrenica nije njegova lična osveta...'

Hronika 01.03.18, 10:49h

'Rekao mi je da Arkan nije ubio moju sestru Anu, a ni muslimani... Srebrenica nije njegova lična osveta...'
Ratko Mladić trenutno piše memoare, a jedan dio tih spisa biće posvećen i njegovoj kćerki, koja se, prema zvaničnoj verziji, ubila 24. marta 1994. Međutim, Mladić će sada iznijeti svoja saznanja koja potkrepljuju tezu da je ona zapravo ubijena

 

 

Ratko Mladić, bivši komandant Vojske RS, siguran je da je 1994. njegovu kćerku Anu (24) ubio neko „sa srpske strane“, ali da to nije nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan, kako se nedavno pisalo! To za Kurir otkriva sin optuženog ratnog zločinca Darko Mladić.

 

darko-mladic

 

- Ono što se skoro pisalo, uključujući i to da je Arkan bio umiješan, nije tačno. Sad kad smo baš pričali o tome, rekao je da nije Arkan umiješan u to. Nije Arkan sigurno. To mogu da vam kažem. On smatra da je to došlo sa srpske strane. To što su pričali da je Srebrenica njegova osveta lična zbog toga - nije tačno. On za to nikada nije ni smatrao odgovornim nikoga drugog osim nekoga sa srpske strane - navodi Darko Mladić.


Podsjetimo, Ratko Mladić trenutno piše memoare, a jedan dio tih spisa biće posvećen i njegovoj kćerki, koja se, prema zvaničnoj verziji, ubila 24. marta 1994. Međutim, Mladić će sada iznijeti svoja saznanja koja potkrepljuju tezu da je ona zapravo ubijena.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI