VIDEO/ Sjeverno od Mostara

U stravičnom sudaru tegljača i automobila poginula jedna osoba

Hronika 24.02.18, 19:19h

U stravičnom sudaru tegljača i automobila poginula jedna osoba
Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je poginuo E.V. (1988.) iz Mostara. Prema riječima dežurne tužiteljice, u ovoj nesreći je smrtno stradao vozač automobila Audi 80

 

''U prometnoj nesreći koja se dogodila na prometnici M-17 u mjestu Bijela smrtno je stradala jedna osoba'', potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. 

 

Prometna nesreća se dogodila oko 13:45 sati. U nesreći su sudjelovala vozila VW Golf, Audi 80 i tegljač s prikolicom.  Na mjesto nesreće izašli su službenici Policijske uprave Mostar, a intervenirali su Hitna pomoć i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

 

Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je poginuo E.V. (1988.) iz Mostara. Prema riječima dežurne tužiteljice, u ovoj nesreći je smrtno stradao vozač automobila Audi 80.

 

"Poginula je osoba iz Mostara, te će biti urađena obdukcija. Također osobni automobili Golf i Audi su po mojoj naredbi izuzeti u krug Policijske uprave Mostar kako bi se uradila vještačenja tehničke ispravnosti vozila, te da se utvrdi uzrok ove teške prometne nesreće", kazala je tužiteljica. 

 

 

(Bljesak, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI