FOTO/ Da li je poznati glumac kandidat za gradonačelnika?

U Beogradu osvanuli plakati Andrije Miloševića sa sloganima 'Nema posla' i 'Rusija i Evropa'

Showbizz 14.02.18, 14:30h

U Beogradu osvanuli plakati Andrije Miloševića sa sloganima 'Nema posla' i 'Rusija i Evropa'
Glumac je objavio i dva nešto duža spota u kojima obrazlaže svoju političku "agendu". U prvom, koji traje nešto više od trideset sekundi, on najprije objavljuje kandidaturu

 

Javnost je zbunjena činjenicom da su po Beogradu osvanuli bilbordi kojim se, kako se čini, glumac Andrija Milošević kandiduje za gradonačelnika glavnog grada Srbije. Bilborde prate zanimljivi slogani poput: "Andrija Milošević: Nema posla!" ili "Prvi na listi".

 

Uz to, popularni glumac je na neki način svoj ulazak u politiku najavio i u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva.

 

"Krenuli smo!", napisao je na svom Instagram profilu Milošević nakon gostovanja u emisiji, podgrijavajući dodatno sumnje da se nakon 20 godina bavljenja glumom preorijentisao u politiku. Ubrzo nakon toga, takođe na Instagramu, Milošević je objavio niz kratkih spotova. "Protiv trulih koalicija" i "Rusija i Evropa" samo su neki od onih koje je lansirao u svom proboju u političku arenu.

 

Glumac je objavio i dva nešto duža spota u kojima obrazlaže svoju političku "agendu". U prvom, koji traje nešto više od trideset sekundi, on najprije objavljuje kandidaturu.

 

- Dragi prijatelji koji me pratite na društvenim mrežama, želim prvo vama nešto da objavim. U životu svakog od nas dođe trenutak kada odluči da uzme stvari u svoje ruke. Posle 20 godina rada, ja sam odlučio da preuzmem deo društvene odgovornosti. Više ne mogu da budem samo posmatrač, ja sam ovaj trenutak čekao 20 godina. Zato sam odlučio da se aktiviram. Od vas tražim i molim vas da me podržite, da promenimo nešto, da radimo i da se borimo. Jer ovo je naša borba - kaže Milošević u spotu.

 

U drugom, neformalnijem, pita se zbog čega stalno biramo između Evrope i Rusije.

 

- Dokle više te podele?! Mi moramo da znamo napokon gde je granica i da tu granicu čuvamo. Jer u suprotnom neće biti posla ni za koga od nas. Stalno me pitaju šta ti nudiš novo, sa kim bi da sarađuješ. Ja im kažem da mislim da je narod željan nekog osveženja. Moja politika je sveža, ne priznaje laž, ne priznaje prevaru. Nema kompromisa - objašnjava glumac.

 

Da li je zaista u pitanju kampanja, ili tek trik - uskoro ćemo doznati.

 

andrija-plakat

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI