Ljubavni brodolom najboljeg bh. tenisera

Džumhur više nije u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković: 'Damir se odlično nosi...'

Zabava 09.02.18, 10:32h

Džumhur više nije u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković: 'Damir se odlično nosi...'
Posljednji put zajedno su viđeni u januaru na prvom gren slemu sezone u Melburnu, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu Australian Opena od najboljeg igrača svijeta, Španca Rafaela Nadala

 

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur i srbijanska manekenka Dejana Živković više nisu u ljubavnoj vezi, ekskluzivno saznaje "Dnevni avaz".  

 

Evropska turneja

 

Ovu vijest su za Avaz potvrdili i iz PR tima našeg tenisera, koji se trenutno nalazi u Monpeljeu, gdje nastupa na ATP turniru vrijednom 501.345 eura. Jučer je izborio plasman u četvrtfinale pobjedom nad Belgijancem Rubinom Bemelmansom (7:5, 6:4).

 

- Da, tačno je, Dejana i Damir više nisu zajedno – kazao je izvor blizak našem teniseru, ne želeći govoriti o detaljima raskida njihove veze.

 

Dodao je također da je Damir trenutno na evropskoj turneji, kao i da naš teniser smatra da mu je tenis značajniji od toga.

 

Mediji su njihove prve zajedničke fotografije otkrili početkom jula prošle godine, a Dejana i Damir počeli su se zabavljati mjesec ranije.

 

Dejana je Džumhura pratila na brojnim turnirima i svojom pojavom izazivala pažnju ne samo bh. i regionalnih već i svjetskih medija. Posebno u trenutku kada je Damir osvajao ATP turnire u Sankt Peterburgu i Moskvi i počeo se kretati prema samom vrhu svjetskog tenisa, gdje se i trenutno nalazi, među 30 najboljih igrača.

 

Posljednji put zajedno su viđeni u januaru na prvom grand slamu sezone u Melburnu, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu Australian Opena od najboljeg igrača svijeta, Španca Rafaela Nadala (1:6, 3:6, 1:6).

 

Koncentriran na igru

 

Damirovi bliski prijatelji kazali su za Avaz da je do prekida ljubavne veze sa Dejanom došlo po povratku iz Australije. Dodali su nam da se naš najbolji teniser odlično nosi s raskidom veze i da je koncentriran na igru i turnire koji slijede.

 

Dejana obrisala slike s Instagrama

 

Dejana je na svom Instagram profilu obrisala skoro sve zajedničke fotografije i videa s Damirom. Na ovaj je način, vjerovatno, stavila kraj na period ljubavnog života s našim teniserom.

 

Jučer su je novinari Avaza pokušavali kontaktirati, ali nije odgovarala. Ali je zato na Insta storyju objavljivala videa iz Holivuda sa heštegom #samo ljubav.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI