Istetovirao njeno ime na hebrejskom, a i pjevačica njegovo

Obnovili ljubav: Emina Jahović ponovo sa sinom srpskog tajkuna Miroslava Miškovića?!

Showbizz 08.02.18, 19:59h

Obnovili ljubav: Emina Jahović ponovo sa sinom srpskog tajkuna Miroslava Miškovića?!
Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vrijeme ne špekuiraju da je njen brak s turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom u krizi

 

Emina Jahović ponovo je bliska s bivšim momkom Markom Miškovićem. Pjevačica, za koju turski mediji tvrde da se razvodi, viđena je u Beogradu sa sinom biznismena Miroslava Miškovića, s kojim je bila u vezi prije desetak godina.

 

- Marko i Emina su se ludo voljeli. Njihova ljubav je bila toliko velika da su željeli da i na tijelu imaju njen trag. Naime, Marko je istetovirao Eminino ime na hebrejskom jeziku, kao i pjevačica njegovo. Čak su planirali i brak, ali je njihova veza naprasno pukla. Svako je otišao na svoju stranu, godinama se nisu čuli ni vidjeli, sve donedavno kad su se ponovo sreli - prenosi Kurir riječi izvora bliskog Emini.

 

Reklama za njen novi album ''Dalje'' emitira se u okviru reklamnog bloka ''Ubica mog oca'', čiji je Marko producent.

 

- Budući da su opet bliski, ne čudi što se njen novi album reklamira u okviru trenutno najgledanije domaće serije - navodi Kurirov izvor.

 

Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vrijeme ne špekuiraju da je njen brak s turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom u krizi.

 

- Ona na sve načine pokušava to da sakrije, ali istina je da im ne cvjetaju ruže. Oni ne žele da prave skandale zbog sinova Jamana i Javuza, jer su im djeca na prvom mjestu. Do ove godine Emina je išla na zimovanje s Mustafom i sinovima, ali to se promijenilo. Njen muž je u januaru zimovao u Turskoj, a nakon toga je pjevačica bez muža otputovala s djecom u Austriju - završava izvor.

 

Emina nije davala izjave na ovu temu.

 

Podsjetimo, nakon što su raskinuli, Emina je u samo jednom intervjuu dala izjavu o Marku, dok se on nikad tim povodom nije oglašavao.

 

- Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući momak mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti - izjavila je Emina 2006. godine za magazin Svet.

 

Biznismen je u javnosti poznat kao zavodnik, a Emina nije prva pjevačica sa kojom je bio u vezi. Naime, zabavljao se sa Anom Nikolić, ali i sa manekenkom Ninom Seničar, da bi na kraju oženio Jovanu Nikolić, kćerku crnogorskog scenariste Bote Nikolića, također pjevačicu.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI