Detalji drame u Cazinu

Odala je sitnica: Pozvao ljubavnika svoje supruge da razjasne stvari, a onda se ona umiješala...

Hronika 07.02.18, 15:58h

Odala je sitnica: Pozvao ljubavnika svoje supruge da razjasne stvari, a onda se ona umiješala...
Nezvanično, žena sa nevjenčanim suprugom ima dvoje male djece, a afera sa osam godina mlađim ljubavnikom počela je ne baš tako davno

 

Policiji u Cazinu u ponedjeljak je prijavljen neobičan slučaj nasilničnog ponašanja u kojem su glavni akteri bili mlađa žena, koju su istukli njen nevjenčani suprug, te ljubavnik.


Policiji je u ponedjeljak predveče stigla anonimna prijava da je došlo do svađe ispred jedne zgade u Cazinu u kojoj učestvuju dva mladića i ženska osoba. U MUP Unsko-sanskog kantona je potvrđeno da im je prijavljeno da postoje „određeni problemi“ između P.A. (31), njenog pet godina mlađe supruga B.A., te P.Š. (23) sa kojim je ona takođe bila u ljubavnoj vezi.

 

- Dolaskom na lice mjesta patrola je utvrdila da su oni napali P.A. koja je pri tom zadobila lakše povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nasilničko ponašanje počinjen od strane B.A. i P.Š. – rekli su u MUP Unsko-sanskog kantona.

 

Nezvanično, žena sa nevjenčanim suprugom ima dvoje male djece, a afera sa osam godina mlađim ljubavnikom počela je ne baš tako davno.

 

- Kada je njen suprug, sa kojim živi u istom stanu posumnjao da se nešto dešava, lako je došao do tog momka. Priča se da je on u njenom mobilnom telefonu našao poruke koje su upućivale na to da možda ima ljubavnika i da afera traje oko godinu dana – ispričali su “EuroBlicu” mještani Cazina sa kojima smo razgovarali.

 

Navodno je njen suprug, želeći da raspravi stvari sa mladićem, pozvao njegov broj, predstavio se i rekao ko je, te tražio da se sastanu i popričaju o svemu.

 

U ponedjeljak je P.Š. došao do zgrade u kojem živi par. Mladi ljubavnik po svemu sudeći nije znao da P.A. ima muža, pa se i sastao sa njim kako bi mu to objasnio i rekao da je i on prevaren.

 

Ispred ga je sačekao B.A., počeli su da razgovaraju, svađaju se, a onda su shvatili u jednom momentu da su obojica nasamareni.

 

- Poprilično se dobro čulo šta su pričali. Jedan drugog su optuživali, a kada se ona umiješala u njihovi svađu, tada je sve postalo gore. Prvo su njoj izgovorili neke ne baš lijepe riječi, a onda su je odgurnuli. Navodno su joj udarili i po šamar obojica, ljuti što ih je obojicu nasamarila – priča mještanka Cazina.

 

Očevici pričaju da se situacija smirila do dolaska policije i da nijedan od njih nije negirao šta se dogodilo.

 

Žena nije teže povrijeđena

 

Povrijeđenoj ženi pružena je pomoć u Domu zdravlja u Cazinu. Osim stresa, nije pretrpjela ozbiljnije fizičke povrede.

 

Njenog nevjenčanog supruga, te mladića sa kojim je bila u vezi vjerovatno očekuje policijski izvještaj zbog nasilničkog ponašanja.

 

(EuroBlic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI