VIDEO/ SNOVI NISU PREVELIKI, ŽIVOT NIJE SIV!

Anđeo iz Osijeka stiže u BiH: Prva ino-turneja čarobne Mije Dimšić

DEPO CLUBBING 02.02.18, 14:43h

Anđeo iz Osijeka stiže u BiH: Prva ino-turneja čarobne Mije Dimšić
Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa

 

Mia Dimšić trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako jedna od najvećih glazbenih senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj.


U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa.

 

mia-photo2-2018


Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz glazbenu nagradu "Porin", nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje "Zlatna ploča" za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom "Sunce, oblak, vjetar" i dobitnica nagrade "Zlatni val" za "Život nije siv", najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

 


Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski".

 

mia-bend

 

Mia će s bendom u punom sastavu gostovati i u našoj državi, ovim redom:


Srijeda, 21. februar, klub RUDI, Banjaluka;
Četvrtak, 22. februar, klub Palma/Dom mladih, Tuzla;
Petak, 23. februar, Staro pozorište, Zenica;
Subota, 24. februar, klub Cinemas Sloga, Sarajevo;
Nedjelja, 25.feruar, OKC Abrašević, Mostar.


Svi koncerti počinju u 21 sat, a ulazi se od 20 sati. Detalje Mijine turneje u BiH možete naći na fb stranici "front scena".

 

mia-photo-2018

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI