ZA ZDRAVU ISHRANU I VRHUNSKE REZULTATE

Ova dva domaća brenda stala su uz našeg najboljeg tenisera: Ko su bh. sponzori Damira Džumhura?

Biznis Klub 25.01.18, 17:43h

Ova dva domaća brenda stala su uz našeg najboljeg tenisera: Ko su bh. sponzori Damira Džumhura?
Kao istinski borac za zaštitu i promociju domaće proizvodnje, Džumhur će ove godine u pripremama za mečeve i na teniskim terenima širom svijeta konzumirati Fit integralne kekse i prirodnu vodu Oaza

 

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur i direktor prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo NIhad Imširović potpisali su danas, na press konferenciji u Sarajevu, sponzorski ugovor zahvaljujući kojem će Džumhur ove godine trenirati uz zdrave i kvalitetne bh. proizvode Klasa i Oaze d.o.o. Tešanj.


Kao istinski borac za zaštitu i promociju domaće proizvodnje, Džumhur će ove godine u pripremama za mečeve i na teniskim terenima širom svijeta konzumirati Fit integralne kekse i prirodnu vodu Oaza.

 

damir-dzumhur-sponzori-3


„Putujem i radim po svijetu, ali kadgod sam u prilici promoviram svoju rodnu BiH. Rado pričam pozitivne priče o BiH i njenim prirodnim ljepotama, jedinstvenoj bh. kuhinji, našim gurmanskim specijalitetima... Kadgod sam u prilici konzumiram kvalitetne domaće proizvode. Kao i svaki sportista, vodim računa o zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Vjerujem u kvalitet Fit integralnog keksa koji proizvodi Klas, jer čak četvrtinu keksa čine zobene pahuljice, a znamo koliko zob doprinosi našem zdravlju. Svakako, veoma je značajan unos zdrave i kvalitetne vode, a upravo Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam“, rekao je Damir Džumhur.


Direktor Klasa se zahvalio Džumhuru na podršci koju teniser pruža domaćoj privredi.

 

damir-dzumhur-sponzori-2


„Čast nam je što imamo Damira Džumhura za partnera - velikog sportistu, ponos BiH, ambasadora pozitivnih bh. priča... Klas, kao društveno odgovorna kompanija, ulaže u sport i rado podržavamo uspješne sportske kolektive i pojedince“, rekao je Imširović.


U ime kompanije Oaza medijima se obratila Senida Subašić, brand manager Oaza vode.


„Iz srca Bosne postali smo voda koja osvaja. Promociju Oaze fokusirali smo upravo na sport i jačanje svijesti o zdravom načinu života. Kao potpora tome jeste i sama saradnja sa Džumhurom, na koju smo posebno ponosni. Oaza će definitivno biti veliko osvježenje za Damira na njegovim treninzima i takmičenjima“, rekla je Senida Subašić.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI