FOTO/ Haute couture

Prelijepa Mostarka zablistala na reviji modne kuće Dior u Parizu

ŽENA iN 24.01.18, 13:26h

Prelijepa Mostarka zablistala na reviji modne kuće Dior u Parizu
Za Veroniku Primorac jučer je bio velik dan, jer je svoj debi doživjela upravo na pisti legendarne kuće Dior, koja svojim kreacijama žene oduševljava od 1946. godine

 

Mlada Veronika Primorac iz Mostara, članica Colors Model Managmenta, debitirala je na haute couture reviji u Parizu reviji velikog Diora. Što se pak Diorove couture kolekcije tiče, Maria Grazia Chiuri ponovno je ostavila bez daha parišku modnu publiku, a inspiraciju je (što je posebno vidljivo po famoznoj scenografiji) pronašla u nadrealističkom umjetniku Leonoru Finiju. 

 

veronika-primorac

 

Chiuri je svoju modnu čaroliju predstavila u fantastičnom Musée Rodin, a čitav se prostor doimao poput neobičnog, nadrealnog sna koji će se dugo pamtiti. Modeli su koračali po podu s crno bijelim pločama, a sve se činilo poput neke optičke iluzije s ogledalima postavljenima na stropu s kojeg su visile krletke i predimenzionirani dijelovi lica, prenosi Fashion.hr.

 

Kolekcija s Dior potpisom odražavala je fantaziju i bila je definitivno jedna od najboljih koje je potpisala Maria Grazia Chiuri. 

 

(Bljesak.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI