Ubistvo koje je potreslo region

Završena obdukcija: Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja poznatog kao 'duga devetka'

Hronika 16.01.18, 18:34h

Završena obdukcija: Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja poznatog kao 'duga devetka'
Nakon obdukcije tijelo ubijenog Ivanovića odnijeto je u njegov porodični dom, a sutra će biti transportovano za Beograd, gdje će biti sahranjen, na Novom Groblju

 

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je Tanjugu direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

 

"Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u tijelu. Povrede su u predjielu gornjeg dela grudnog koša", precizirao je Ivanović nakon obdukcije koja je trajala oko četiri sata.

 

Prema njegovim riječima, hici su povrijedili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usljed čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

 

Direktor bolnice je dodao je tijelo ubijenog Ivanovića nakon obdukcije preuzela porodica.

 

Na čelu tima obducenata bila je obducent Suzana Matejić sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

 

Nakon obdukcije tijelo ubijenog Ivanovića odnijeto je u njegov porodični dom, a sutra će biti transportovano za Beograd, gdje će biti sahranjen, na Novom Groblju.

 

On je jutros upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8:15.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI