FOTO/ Dvije ljute suparnice na dodjeli Zlatnih globusa

Najneugodniji trenutak večeri: Izraz lica mlade glumice dok Angelina Jolie ignoriše Jennifer Aniston je neprocjenjiv

Showbizz 09.01.18, 09:07h

Najneugodniji trenutak večeri: Izraz lica mlade glumice dok Angelina Jolie ignoriše Jennifer Aniston je neprocjenjiv
Mnogi su očekivali i njihov susret na crvenom tepihu Zlatnih globusa, no to se nije dogodilo jer je Jennifer odlučila izbjeći taj dio pa se na crvenom tepihu nije ni pojavila

 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija vjerovatno najneugodnijeg trenutka na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa - scene kada se na pozornici pojavila Jennifer Aniston dok je u publici, skoro ravno ispred nje, sjedila Angelina Jolie.

 

Na fotografiji se vidi i glumica Dakota Johnson, zvijezda filmskog serijala '50 nijansi sive' koja je sjedila za stolom s Angelinom te pomalo u čudu promatrala njenu reakciju. Naime, Angelina je, čini se prema fotki, ignorirala Aniston.

 

angelina-jennifer

 

Twitter je odmah poludio zbog fotke i vrlo brzo krenuli su komentari poput: "Dakota Johnson koja promatra Angelininu reakciju je poput svih nas", "Ono kad pokušavaš biti suptilan, ali ne možeš si pomoći", šalili su se.

 

angelina-jolie-jennifer-aniston

 

I Angelina i Jennifer bile su u braku s Bradom Pittom, Jennifer od 2000. do 2005. godine, a Jolie od 2014. do prošle godine. Već godinama kruži priča da je Angelina "ukrala" Pitta dok je on još bio u braku s Jennifer, na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

 

Mnogi su očekivali i njihov susret na crvenom tepihu Zlatnih globusa, no to se nije dogodilo jer je Jennifer odlučila izbjeći taj dio pa se na crvenom tepihu nije ni pojavila, dok se Angelina pojavila sa sinom Paxom.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI