Navala zbog novog tretmana

Muškarci totalno opsjednuti, evo šta rade penisima: 'Zatrpani smo rezervacijama'

DEPO PLUS 05.01.18, 16:04h

Muškarci totalno opsjednuti, evo šta rade penisima: 'Zatrpani smo rezervacijama'
Bolnica Lelux novi je zahvat oglasila u medijima prije svega nekoliko dana i to je bilo dovoljno da je muškarci zatrpaju prijavama

 

U Tajlandu, zemlji u kojoj su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem tamne kože, zainteresirani odnedavno u ponudi imaju još jednu opciju  - lasersko izbjeljivanje penisa.

 

Bolnica Lelux, smještena blizu Bangkoka, novi je zahvat oglasila u medijima prije svega nekoliko dana i to je bilo dovoljno da je muškarci zatrpaju prijavama. Već ih je više od 10 bilo na tretmanu.

 

- Sve ide tako brzo zahvaljujući društvenim mrežama. Već moramo primati rezervacije unaprijed. Koristimo se istim pigmentacijskim laserom kao i za ostale dijelove kože. Sva oprema ima odobrenje tajlandskog ministarstva zdravstva - kazao je šef marketinga Popol Tansakul.

 

- Jednostavno smo odgovorili na potrebe naših klijenata. Mnogi su nas tražili tretmane za specifične zone - kazao je.

 

Izbjeljivanje ženskih privatnih dijelova krenulo je prije pola godine, ali navala nije takva kao kod muškaraca. Zasad se tridesetak žena odlučilo na takav zahvat. Niko se nije žalio nakon postupka, svi klijenti i klijentice čine se sretnima, tvrdi Popol.

 

Jedan tretman laserskog izbjeljivanja košta 4.990 bahta (oko 250 KM). Nije objavljeno koliko je tretmana potrebno da stvar pobijeli.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI