Bregović u novoj ulozi

Nikad nećete pogoditi u šta je popularni muzičar uložio 10.000 eura i čime se bavi u slobodno vrijeme

Showbizz 05.01.18, 10:13h

Nikad nećete pogoditi u šta je popularni muzičar uložio 10.000 eura i čime se bavi u slobodno vrijeme
Goran u svom dvorištu uzgaja i kruške i jabuke. A sve je počelo s nadaleko čuvenom višnjom s koje je svojevremeno pao i povrijedio kičmu! On je ranije u jednom intervjuu pojasnio zašto je odlučio da, osim paradajza, sadi i krastavac, mladi luk i razno voće

 

Goran Bregović postao je poljoprivrednik! Frontmen Bijelog dugmeta, koji ima vilu u beogradskom naselju Senjak, odlučio je da u zadnjem dijelu imanja sagradi plastenik kako bi i tokom hladnih zimskih mjeseci gajio povrće.

 

- Brega posljednjih pet godina ima neobičnu zanimaciju – ratarstvo. Čim nema posla u studiju ili nije na turneji, on zavrne rukave, uzima ašov i ide u svoju baštu na Senjaku, gdje uzgaja voće i povrće. Sad je odlučio da investira 10.000 eura u plastenik. Riješio je da proizvede paradajz i krastavce za sopstvene potrebe tokom hladnih mjeseci. Majstori već nekoliko dana vrijedno rade na postavljanju konstrukcije - kaže izvor blizak muzičaru.

 

Brega najviše voli sam da se bavi svojom baštom, ali za to nema previše vremena. Trenutno promoviše novi album “Tri pisma iz Sarajeva”, tako da će veći dio godine biti van Beograda. Međutim, ne odustaje od plastenika.

 

- Hoću da imam domaći paradajz tokom zime - kratko je rekao Bregović za Kurir.

 

Goran u svom dvorištu uzgaja i kruške i jabuke. A sve je počelo s nadaleko čuvenom višnjom s koje je svojevremeno pao i povrijedio kičmu! On je ranije u jednom intervjuu pojasnio zašto je odlučio da, osim paradajza, sadi i krastavac, mladi luk i razno voće.

 

- Na taj način znam da namirnice koje jedem nisu prskane i da su zdrave. Svaki put kad sam u Beogradu, posvetim se uzgajanju svojih biljaka - ispričao je Brega.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI