dragan mektić o vip tretmanu cece u rs-u

Tezgari po kafanama, a Banjalučanima je uzela 100.000 KM za jednu noć, spavala u luksuznim apartmanima gdje ni ja ne mogu...

Hronika 04.01.18, 11:55h

Tezgari po kafanama, a Banjalučanima je uzela 100.000 KM za jednu noć, spavala u luksuznim apartmanima gdje ni ja ne mogu...
Komentarišući događaj koji je privukao veliku pažnju javnosti u BiH i regiji, a u vezi pjevačicine vožnje helikopterom koji pripada Vladi RS, Mektić je kazao da se radi ''aroganciji i nepoštivanju vlasti''

 

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić kazao je danas da je srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović spavala kao VIP osoba u apartmanima u zgradi Vlade Republike Srpske- piše N1.

 

Komentarišući događaj koji je privukao veliku pažnju javnosti u BiH i regiji, a u vezi pjevačicine vožnje helikopterom koji pripada Vladi RS, Mektić je kazao da se radi ''aroganciji i nepoštivanju vlasti''.

 

''Dobar prijatelj me prozvao? Neka te dobar prijatelj stavio u vozilo i provozao. Ceca ne samo što je vožena helikopterom, na takav način, a došla je na privatnu zabavu - za koju mislim da je uzela 100.000 eura. Imala je VIP status u Banjaluci, spavala je kao VIP osoba u posebnim apartmanima u zgradi Vlade'', rekao je danas ministar Mektić.

 

On je rekao da ni njemu ne bi bio dozvoljen pristup tim sobama.

 

''Meni nikada ne bi dali da prespavam u tim sobama. Ako uđem, pitanje je da li bih izašao. Takav odnos imati prema pjevačici, koja tezgari po kafanama za velike pare, koja za jednu noć od Banjalučana uzela 100.000 eura, i kao učinila im veliku uslugu, pa je dovesti, vozati, dati joj apartman da spava - to je arogancija vlasti i nepoštivanje vlasti'', dodao je on.

 

Podsjećamo, Helikopterski servis RS saopštio je da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31. 12. 2017. godine doputovala iz Srbije u Banjaluku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI