A šta na sve kaže Goran Bregović

Cure novi detalji oko sukoba Tife i Alena: 'Privatno nismo u dobrim odnosima, ali poslovno...'

Showbizz 03.01.18, 11:11h

Cure novi detalji oko sukoba Tife i Alena: 'Privatno nismo u dobrim odnosima, ali poslovno...'
Tifa je psovao Alena koji je, kada je sišao sa bine, na stepenicama udario Vojičića glavom u čelo. Tifa je uzvratio pesnicom u rame, a onda je uletjelo obezbjeđenje i nastao je haos u bekstejdžu, priča izvor koji je svjedočio okršaju dvojice pjevača

 

Prema pisanju brojnih medija iz regije, poslije verbalne svađe tokom dočeka 2018. godine u Budvi, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović i fizički su se obračunali. Iako su obojica za različite medije demantovali da je došlo do fizičkog obračuna u bekstejdžu na kraju novogodišnjeg koncerta, Islamović je za Blic potvrdio da njih dvojica privatno nisu u dobrim odnosima.

 

Alen nije želio da iznosi detalje ovog nemilog događaja, pokušavajući da se opravda da je u putu i da nema vremena da priča.

 

- Vozim i ne mogu da pričam. Ne želim da komentarišem. To su gluposti. Poslovno smo u dobrim odnosima, privatno nismo. Nemojte me pitati ništa o tome, zaista ne mogu da pričam - ponavljao je Islamović.

 

Izvor "Blica" sa lica mjesta, pak, tvrdi da njih dvojica, navodno, nisu htjela da izađu zajedno na binu, pa su pale teške riječi i jedva su ih smirili. Nakon toga je na scenu prvi kročio Alen i nije htio da siđe sa bine kada je trebalo Tifa da se popne. Islamović je nastavio sa pjevanjem i izvodio i numere svog kolege.

 

- Tifa je zbog toga psovao Alena koji je kada je sišao sa bine, na stepenicama udario Vojičića glavom u čelo. Tifa je uzvratio pesnicom u rame, a onda je uletjelo obezbjeđenje i nastao je haos u bekstejdžu. Bregović je ovakvim potezom bio revoltiran i psovao ih je, pa se "Dugmići" nisu vratili na bis - tvrdi izvor koji je bio na licu mjesta.

 

Iako očevici tvrde da je došlo do svađe, Alen i Tifa očigledno na sve načine pokušavaju da zataškaju pravu verziju priče. Dokle će da ćute o onome što se desilo, ostaje da vidimo.

 

S obzirom da je svemu svjedočio i Goran Bregović, čekamo da i on progovori te da napokon saznamo šta se zaista dešavalo u novogodišnjoj noći na crnogorskom primorju.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI