vojislav šešelj svašta priželjkuje u 2018.

Želim da se podmladim 20 godina i opet haram među novinarkama i da završim knjigu 'U Srebrenici se nije desio genocid'!

Lifestyle 30.12.17, 17:58h

Želim da se podmladim 20 godina i opet haram među novinarkama i da završim knjigu 'U Srebrenici se nije desio genocid'!
On priznaje da godina na izmaku za njega nije bila naročito uspješna

 

On 31. decembra neće slaviti, biće u krevetu mnogo prije ponoći jer poštuje, kako kaže, samo Srpsku novu godinu. U Djeda Mraza ni kao dijete nije vjerovao, ali svakako da ima puno želja za 2018. godinu, kako u vezi sa privatnim životom, tako i u vezi sa politikom.

 

- Jako želim da se podmladim, da budem dvadeset godina mlađi, pa da opet haram među mladim novinarkama kao što sam nekada činio. Želim, takođe, da što pre završim knjigu „U Srebrenici se nije desio genocid“, jer mi se pisanje baš odužilo - u svom stilu kaže predsednik SRS-a za Alo.rs.

 

Na pitanje da li mu je, kada je riječ o politici, novogodišnja želja možda da što prije sklopi koaliciju sa Ivicom Dačićem, predsjednikom SPS-a, pa da zajedno izađu na beogradske izbore, šef radikala odgovara:

 

- Želim da Srpska radikalna stranka postigne uspeh na gradskim izborima i da ima veoma jaku odborničku grupu. Naravno, želim i da što pre postanemo vladajuća stranka u Srbiji - kaže Šešelj.

 

On priznaje da godina na izmaku za njega nije bila naročito uspješna.

 

- Nisam video neki naročito veliki uspeh u ovoj godini, briljirao sam u Skupštini, imao najbolje nastupe, ali to je nešto što je sasvim uobičajno za mene. Ali zdravstveno sam sada odlično, nikada se nisam bolje osećao, neka tako i ostane i biću zadovoljan vrlo - završio je on.

 

U Hagu je jagnje bilo preskupo

 

Lider radikala Vojislav Šešelj za „Alo!” se vratio u robijaške dane i prisjetio se kako je Novu godinu dočekivao u Hagu. On je ispričao kako je pravo bogatstvo davao za pečeno jagnje.

 

- U Hagu su se robijaši organizovali da slave ovu zvaničnu Novu godinu, Srbi su se posebno organizovali za proslavu Nove godine i Božića. Hranu smo uglavnom naručivali kod nekog Makedonca, vlasnika balkanske kantine, pa smo mogli naručiti pečeno prase, jagnje ili ćurku. Bilo je to mnogo skupo, pečeno jagnje je nekada išlo i do 450 evra, jer se neko iz zatvorske uprave ugrađivao u to - objasnio je.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI