uz prigodan program

Počinje mjesec dana zabave: Sutra svečano otvaranje 'Ledene čarolije' na Vilsonovom šetalištu

Hronika 26.12.17, 11:32h

Počinje mjesec dana zabave: Sutra svečano otvaranje 'Ledene čarolije' na Vilsonovom šetalištu
Uz vatromet, nastup grupe FUNKcioneri i odmah otvoreno besplatno klizalište započet će mjesec dana čiste zabave na Vilsonovom šetalištu, navode iz Općine Novo Sarajevo


 

Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo zvanično će biti otvorena na Vilsonovom šetalištu sutra, uz prigodan zabavni program i mlade talente.



Na otvorenoj sceni na Vilsonovom šetalištu i na samom klizalištu posjetitelji će imati priliku poslušati izvedbe muzičkih talenata, članova Instituta za muziku, teatar i multimediju - Tarika Tanovića i Anu Mariu Vasiljević.



Uz vatromet, nastup grupe FUNKcioneri i odmah otvoreno besplatno klizalište započet će mjesec dana čiste zabave na Vilsonovom šetalištu, navode iz Općine Novo Sarajevo.



“Ledena čarolija” će ove godine biti u još većem izdanju tako da pored besplatnog klizališta, škole klizanja, DJ stage-a i Food cornera sadrži i jednu novost - Čarobni gradić.



Čarobni gradić čine "čarobne kućice" i igraonica. U igraonici na Ledenoj čaroliji, mališani će svakodnevno imati priliku da se druže, igraju i uče, a posebne radionice bit će organizovane vikendima u terminima od 12.00 i od 14.00 sati.



Manifestaciju “Ledena čarolija” Općine Novo Sarajevo otvorit će općinski načelnik Nedžad Koldžo.



(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI