početkom sljedeće godine

Nova radna mjesta: Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon

Biznis Klub 22.12.17, 09:11h

Nova radna mjesta: Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon
Načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković ocijenio je taj potez Preventa kao početak pozitivne priče, kazavši kako vjeruje da će to biti dobra suradnja i kako je spreman podržati sve investitore koji žele ulagati u tu općinu

 

Jedan od vodećih poslodavaca u BiH, Prevent grupacija u vlasništvu Nijaza Hastora, početkom sljedeće godine otvorit će proizvodni pogon u Stocu.

 

Riječ je o pogonu za šivanje zaštitnih odijela, a na samom početku poslovanja planirano je otvaranje dvadeset radnih mjesta.

 

Načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković ocijenio je taj potez Preventa kao početak pozitivne priče, kazavši kako vjeruje da će to biti dobra suradnja i kako je spreman podržati sve investitore koji žele ulagati u tu općinu.

 

- Svi koji su spremni u našoj općini stvarati pozitivno okruženje poslovnog djelovanja, zapošljavanje radne snage, a samim time pridonijeti i cjelovitom razvoju općine, u Stolac su uvijek dobrodošli - kazao je Bošković za bh. izdanje Večernjeg lista.

 

Proizvodni pogon bit će smješten u već postojećoj hali koja se nalazi u industrijskoj zoni Stoca, u kojoj je prije rata bila smještena kartonaža.

 

(Fena/az)

BLIN
KOMENTARI