VIDEO/ Bivša premijerka Hrvatske

Jadranka Kosor o Draganu Čoviću: Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj, a Čović o Dodiku da je dobar čovjek!

Front 18.12.17, 16:48h

Jadranka Kosor o Draganu Čoviću: Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj, a Čović o Dodiku da je dobar čovjek!
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović gostujući u emisiji Nedjeljom u dva rekao je kako je Bosna i Hercegovina njegova domovina

 

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se jučer nakon intervjua predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragana Čovića u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u.

 

"Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj a Čović o Dodiku da je bolji čovjek no što ga mediji prikazuju. Za ovaj dan je previše", napisala je Kosor na Twitteru.

 

 

Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj a Čović o Dodiku da je bolji čovjek no što ga mediji prikazuju. Za ovaj dan je previše.

— Jadranka Kosor (@_Jadranka_Kosor) December 17, 2017

 

 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović gostujući u emisiji Nedjeljom u dva rekao je kako je Bosna i Hercegovina njegova domovina.

 

Živim u Bosni i Hercegovini i ondje ću vjerojatno i okončati svoj život. BiH je mjesto gdje bi se moglo živjeti po mjeri čovjeka i ostvariti sve svoje ambicije posebno kada se jednog dana pridruži europskoj obitelji, istaknuo je.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI