ako želite seks za pamćenje

Tu ga dodirnite! Ovo su erogene zone horoskopskih znakova

DEPO PLUS 15.12.17, 10:14h

Tu ga dodirnite! Ovo su erogene zone horoskopskih znakova
Kako bi začinila ljubavnu igru pravim dodirima na pravim mjestima, prouči koje su erogene zone horoskopskih znakova

 


Svako ima neko „posebno mjesto“ gdje želi da ga neko dodiruje. Međutim, prema horoskopu možeš saznati gdje ga najviše uzbuđuju tvoji dodiri.

 

Ako si se ikada pitala postoji li šansa da saznaš njegove najosjetljivije erogene zone prije nego što završite u krevetu – možda je rješenje zapisano u zvijezdama!

 

Kako bi začinila ljubavnu igru pravim dodirima na pravim mjestima, prouči koje su erogene zone horoskopskih znakova…

 

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku Ovna nisu baš tipovi koji se vole maziti. Pali ih divlji i strastveni seks – primjerice, „seks nakon svađe“. Osobito osjetljivo im je područje glave, a najviše ušne školjke. Ako mu za vrijeme ljubavne igre nježno prčkaš po ušima, to će ga jako napaliti.

 

Bik

Za bika je važna samo jedna stvar: opuštanje. Naime, bez unutarnjeg mira ne može istinski uživati u seksu. Kad je muškarac u znaku Bika fino opušten, njegovo cijelo tijelo postaje erogena zona. Zbog toga obožavaju erotske masaže.

 

Blizanci

Blizanci vole promjene – pa i u ljubavnom životu. To ne znači da žele stalno mijenjati partnerice. Međutim, nikako ne trpe dosadu u krevetu – radije će ipak krenuti u novu pustolovinu. Prsa, gornji dio tijela i ruke jako su im osjetljivi. Ako ga tamo nježno masiraš, neće tako brzo pobjeći od tebe.

 

Lav

Lav rado uživa kad je centru pažnje – pa tako i u krevetu. Najviše mu se sviđa masaža leđa.

 

Djevica 

Erogene zone kod muškaraca u znaku Djevice malo su neobične. Osobito ih pali kad im nježno masiraš laktove ili područje koljena.

 

Vaga

Muškarce rođene u znaku Vage pale vizualni podražaji – na primjer, striptiz nikad neće odbiti. Masaža donjeg dijela leđa podiže mu raspoloženje.

 

Škorpion

Škorpioni su izuzetno erotski tipovi. Uživaju u dodirima, a osobito u području stražnjice. Svaki dodir – od stražnjice do trbuha – rado će prihvatiti.

 

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca prave su maze. Osobito vole kad ih se miluje po gornjem dijelu noge. Ponekad se samo žele maziti – bez samog seksualnog čina.

 

Jarac
Jarcima je ponekad teško opustiti se. Međutim, kad im to uspije, kad se doista dobro osjećaju, potom ih već i lagano milovanje pregiba koljena dovodi do ludila.

 

Rak
Rakovi su često zatvoreni i konzervativni te se rado drže poznatog terena – ne vole eksperimentirati. Ali, to vrijedi sve dok nešto ne predloži partnerica – tada suzdržanost nestaje, a rak može postati pravi vražićak u krevetu. Rakovi imaju jednu slabost: prsa! Uživat će ako ih miluješ, maziš, lagano grickaš – i sigurno će to htjeti raditi i tebi!

 

Vodenjak
Nije savršeni partner za duge veze, ali je uzbudljiv ljubavnik. Njegove neobične erogene zone su nožni zglobovi i donji dio nogu. Dobra, snažna masaža jako im se sviđa i uzbuđuje ih.

 

Ribe
Ribe su pasivni ljubavnici. Muškarci rođeni u znaku Ribe nježni su i „meki“, ali jedna stvar ih izluđuje: masaža stopala. Nježna masaža prava je stvar za ribu!

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI