Misteriozna smrt mlade manekenke

Otišla na tulum pa pala sa 20. sprata, pronašli je potpuno golu: Očajna porodica tvrdi - to nije bila nesreća!

Hronika 12.12.17, 10:15h

Otišla na tulum pa pala sa 20. sprata, pronašli je potpuno golu: Očajna porodica tvrdi - to nije bila nesreća!
Ivanu su pronašli potpuno golu, a njen otac tvrdi kako mu je kći tog kobnog četvrtka, poslije noćnog izlaska, završila u apartmanu bogatog američkog biznismena i njegove supruge Kazahstanke

 

 

Nizozemsko-malezijska manekenka Ivana Smit (19), koja je od svoje pete godine s djedom i rodbinom živjela u Kuala Lumpuru, preminula je nakon što je s 20. pala na balkon šestoga sprata hotela u malezijskom glavnom gradu, prenosi Jutarnji.hr pisanje News.com.au.


Ivanu su pronašli potpuno golu, a njen otac Marcel tvrdi kako mu je kći tog kobnog četvrtka, poslije noćnog izlaska, završila u apartmanu bogatog američkog biznismena i njegove supruge Kazahstanke.


- Koliko znam, umrla je na svingerskom tulumu na kojem je bilo droge - izjavio je shrvani otac, koji je, zajedno s Ivaninom majkom i bratom, čim su čuli za tragediju, doputovao iz Nizozemske te sad zahtijeva da policija i Interpol pokrenu temeljitu istragu ove tragedije.


I manekenkin djed Fredrik Smit, koju je odgajao unuku u malezijskom gradu Penangu, ne vjeruje kako se radi o nesretnom slučaju.


- Zašto je bila gola? Kako je moguće da su policajci tek nekoliko sati poslije pronašli Ivaninu odjeću, ali njenog rublja i cipela i dalje nema? Iz nekoliko izvora saznali smo kako par, u čijoj hotelskoj sobi je naša kći i unuka završila, vrbuje mlade modele i na prevaru ih dovodi na opskurne i perverzne zabave. Ivana se nije drogirala. Uvjereni smo kako nije sama pala s balkona, a još manje skočila, kažu otac i djed.


Policija, dodaju, uopće nije provjerila njen mobitel, a ne žele im ni reći jesu li na Ivaninu tijelu možda pronašli znakove seksualnog nasilja. Ipak, potvrđeno je kako su i mlada manekenka i par s kojim se družila bili drogirani - u krvi su, osim alkohola, imali i tragove ecstasyja.


- Susjedi su navodno čuli svađanje, zato i vjerujemo kako Ivanina smrt nije bila nesreća. Nadamo se da će pojedinci koji imaju bilo kakvu informaciju o ovoj tragediji o svemu obavijestiti nadležne, govori obitelj.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI