Pretukao djevojku

Uhapšen sin vođe najjačeg albanskog kriminalnog klana koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ramiza Delalića

Hronika 23.11.17, 15:25h

Uhapšen sin vođe najjačeg albanskog kriminalnog klana koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ramiza Delalića
Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posjedovanje, rasturanje i neovlaštenu prodaju narkotika

 

Sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, Elvis (39), uhapšen je prije dva dana u Beogradu zbog sumnje da je pretukao svoju 25-godišnju djevojku i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu kojem su boravili.

 

Elvis Keljmendi je upravo saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana, a o tom prijedlogu do kraja dana odlučiće sud.

 

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

 

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo - dodala je Đenadić.

 

Policija je juče saopštila da su nakon pretresa garaže i stana pronašli pištolj u ilegalnom posjedu i šest metaka.

 

Sa pomenutom djevojkom je bio u vezi oko osam mjeseci.

 

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posjedovanje, rasturanje i neovlaštenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

 

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI