misterija i dalje intrigira region

Ponovo u žiži javnosti sumnjiva smrt Mladićeve kćerke Ane: Da li je pucala u sebe jer joj je otac 'ubio' momka?!

Hronika 23.11.17, 12:05h

Ponovo u žiži javnosti sumnjiva smrt Mladićeve kćerke Ane: Da li je pucala u sebe jer joj je otac 'ubio' momka?!
Bila je odlična studentica medicine u Beogradu, a na oca je bila ponosna zato što je bio pravi vojnik

 

Jedna od neizravnih žrtava sada već osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića bila je i njegova kći i miljenica Ana koju je zvao svojom zvijezdom.

 

Bila je odlična studentica medicine u Beogradu, a na oca je bila ponosna zato što je bio pravi vojnik. Čak ga je posjećivala i na ratištu. Onda se 1994. godine nešto dogodilo. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

 

Najveći životni udarac

 

Za Mladića je to bio golemi šok i najveći životni udarac, a javnost se dugo bavila razlozima koji su ovu uspješnu mladu djevojku, staru samo 23 godine, natjerali da sama sebi oduzme život. Tako su mediji pisali da je ona bila u vrlo dubokom šoku i pod izrazito velikim pritiskom okoline zbog sve više napisa o tome kako je njezin otac, za kojega je bila jako vezana, okrutni masovni ubojica, piše Večernji list.

 

No govorilo se i pisalo i o tome da je glavni uzrok njezina samoubojstva njezin dečko Dragan, koji je poginuo na bojištu u Bosni i Hercegovini. Mladiću se Dragan navodno uopće nije sviđao i nikako nije želio da njegova Zvijezda bude s njime u vezi. Kako bi ga se riješio, organizirao je da bude mobiliziran i poslan na ratište u BiH, gdje je poginuo. Ana je navodno doznala za to i nije to mogla podnijeti.

 

Nije želio istragu o njezinoj smrti

 

No Mladić je od samoga početka tvrdio da njegova Ana nije počinila samoubojstvo, već da ju je netko ubio, najvjerojatnije netko iz beogradskih mafijaških krugova. Nije želio istragu o njezinoj smrti, a uoči pokopa sam ju je našminkao.

 

Gubitak kćeri od Ratka Mladića učinio je još okrutnijeg i nemilosrdnijeg ubojicu. Nešto više od godine dana nakon njezine smrti u Srebrenici je naredio pogubljenje gotovo osam tisuća muslimana.

 

(HMS, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI