UDVARAJU JOJ SE U KAFANI

Povezuju je sa političarima, a ona jednu vezu i dalje krije od javnosti: Lidija Vukićević otkrila da li je bila sa Šešeljem?

Showbizz 18.11.17, 16:51h

Povezuju je sa političarima, a ona jednu vezu i dalje krije od javnosti: Lidija Vukićević otkrila da li je bila sa Šešeljem?
O njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Osim oca njene djece, rijetko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti. Međutim...

 

  

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od poželjnijih dama na našoj javnoj sceni. Čini se da što je starija, sve bolje izgleda, a u prilog tome najbolje ide njen izgled.


O njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Osim oca njene djece, rijetko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti. Međutim, u odgovorima na pitanja čitalaca "Blic pulsa" Lidija priznaje da i danas krije da je bila u vezi sa jednim glumcem.


- Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lijepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je, ostala je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosljedna odluci da tu vezu sakrije.


Spajali su je sa umjetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smije.


- Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dijele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udijelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udjeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista, istakla je Lidija.

 

seselj-i-lidija-vukicevic


Ipak, jednim odgovorom je iznenadila, a tiče se mlađih momaka. Da li je imala bliskih susreta sa nekoliko decenija mlađim muškarcima i šta o tom iskustvu kaže, saznajte OVDE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI