FOTO/ Sretni penzioner dobio glavnu nagradu - Kia Ceed

Neviđeno ludilo u Tuzli: Više od 35.000 posjetilaca proslavilo prvi rođendan Bingo City Centera

Biznis Klub 13.11.17, 10:10h

Neviđeno ludilo u Tuzli: Više od 35.000 posjetilaca proslavilo prvi rođendan Bingo City Centera
Tokom proteklih mjesec dana svi posjetioci centra imali su priliku uživati u pogodnostima I iznenađenjima, kao i nagradnoj igri koja je priređena povodom prvog rođendana

 

 

Prvi rođendan BINGO CITY Center-a, omiljene lokacije za kupovinu Tuzlanskog kantona, obilježen je u subotu 11. novembra, uz domaće pop pjevače i muzičare - Inu Hamzić, Mirzu Selimovića i Armina Dedića, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve posjetioce. Uz odlične popuste i posebne ponude u trgovinama, više od 35.000 posjetilaca uživalo je u cjelodnevnom programu.

 

Lidija Tomić, menadžerica Bingo City Center-a izrazila je zadovoljstvo što je nakon godinu dana uspješnog poslovanja ovaj centar postao mjesto porodičnog okupljanja regije:


- Mi smo tačno prije godinu dana otvorili ovaj tržni centar. Veoma smo zadovoljni jer je Bingo City Centar postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci. Prateći svjetske trendove, odlučili smo se da proširimo centar I dopunimo njegov sadržaj, a u narednom periodu ćemo moći dati više informacija.


Tokom proteklih mjesec dana svi posjetioci centra imali su priliku uživati u pogodnostima I iznenađenjima, kao i nagradnoj igri koja je priređena povodom prvog rođendana.


U subotu u 18h izvučen je i dobitnik glavne nagrade Kia Ceed. Vedad Šehović, penzioner iz Tuzle, bio je u trenutku izvlačenja nagrade u centru, te se prepun emocija pridružio na bini i preuzeo ključeve vozila.


Ina Hamzić je otpjevala rođendansku pjesmu uz veliku tortu koja je podijeljena posjetiocima.

 

Armin Dedić je, okružen fanovima, otpjevao svoj najnoviji hit “Nedjelja”, ali i druge hitove kojima je oduševio sve generacije.


Nakon Armina, Mirza Selimović koncert  je započeo najnovijom pjesmom “Da se opet rodim” i u sjajnom raspoloženju nastavio zabavljati posjetioce centra sve do 22 sata.


Mladi i talentovni pjevač, bio je zvijezda rođandana: “Drago mi je što sam baš večeras ovdje, na prvom rođendanu ovog sjajnog centra. Odlično smo se zabavili!”

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAHAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI