FOTO/ U jednom od separea

Severina u provodu bez muža 'nabila' račun od 1000 eura, a sve je to platio...

Showbizz 12.11.17, 12:07h

Severina u provodu bez muža 'nabila' račun od 1000 eura, a sve je to platio...
Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pjevačici

 

Izgleda da je Severina odlučila malo da se odmori od bračnog života, pa je u petak uveče u provod otišla bez supruga Igora. Naime, ona se cijelu noć provodila na nastupu Aleksandre Prijović.

 

- Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je đuskala uz sve Aleksandrine pjesme i nazdravljala sa društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pjesmu da joj Aleksandra posebno otpjeva. Bila je smještena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović - kaže izvor koji se našao na licu mjesta, i dodaje:

 

severina

 

- Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pjevačici. Njih dvije su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu. Ceh koji je napravljen u separeu u kojem je sjedila Severina je bio oko 1.000 eura, a čitav račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide - kaže izvor.

 

Da je Severina zaista bila na Aleksandrinom nastupu, pokazala je mlađa pjevačica koja je na društvene mreže objavila sliku sa koleginicom i napisala: “Moja draga Severina”.

 

severina-prijovic

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI