NAKON STRAVIČNOG ČINA U ŠVRAKINOM SELU

Sanela Prašović bez dlake na jeziku: Evo u čijem dvorištu i pred čijom kućom je obješen pas, a evo i zašto...

Hronika 11.11.17, 11:22h

Sanela Prašović bez dlake na jeziku: Evo u čijem dvorištu i pred čijom kućom je obješen pas, a evo i zašto...
Ona je na Facebooku reagovala na (apsurdno) policijsko pojašnjenje nakon obavljenog uviđaja, ali i navela ko je vlasnik kuće u čijem dvorištu je zabilježen ovaj stravični prizor...

 

 

Nakon monstruoznih prizora od prije dva dana iz sarajevskog naselja Švrakino Selo i fotografije na kojoj se vidi obješen pas u dvorištu jedne porodične kuće, poznata tv novinarka Sanela Prašović objavila je žestok status na svom Facebook profilu. 


Ona je u njemu reagovala na (apsurdno) policijsko pojašnjenje nakon obavljenog uviđaja, ali i navela ko je vlasnik kuće u čijem dvorištu je zabilježen ovaj stravični prizor...  


"Kako saznadoh od izvora iz policije - pas se sam objesio! Baš kao i što je onaj konj Amira Zukića izvršio samoubistvo. Tako to biva na posjedima visoko pozicioniranih članova SDA. Vlasnik HIFA OIL koja je i vlasnik kuće na kojoj je obješen pas je Izudin Ahmetlić, član Glavnog odbora SDA.


Kod njih se životinje same ubijaju.


Inače, pritisci su počeli prošle godine. A ljetos se i zid dimenzija 6x3m sam srušio na parcelu komšije i umalo nam djecu ubio koja se tu inače igraju. 


Kantonalno tužilaštvo ima taj predmet. HIFA OIL misli da sve može pritiscima.


Prošetajte, molim vas, ulicom Safeta Hadžića i stanite i pogledajte kako sada izgleda parcela/zemljište s kućom na broju 62 koju je HIFA OIL kupila. Kupili su je da bi tu pravili benzinsku pumpu. Potom smo se mi komšije, nas 154, usprotivili tome....
I od prošle godine trpimo razne pritiske i provokacije.


A onda zamislite koliko su naša djeca istraumatizirana ovim vješanjem psa? I zapitajte se dokle idu te mafijaške taktike?


A onda, molim vas, prenesite moju poruku HIFI da mu nikakvi pritisci neće proći, da mene poruke s vješanjem ne dotiču, da ću film objaviti i da osobe koje je uselio u svoju kuću i koji to sve rade, useli sebi u Tešanj, i da pred njegovom djecom i unucima, ako ih ima, vješaju pse, ruše zidove, deponuju smeće i pale vatre.


Ja još uvijek vjerujem i u policiju i u tužiteljstvo i u SIPU i u FUP.
Pas se nije sam objesio, Izudine"
, napisala je Sanela Prašović u svom FB statusu.

 

objesen-pas

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI