Nekadašnji hrvatski premijer i bivši predsjednik SDP-a ima novi posao

Zoran Milanović savjetnik albanskog premijera Edija Rame: 'Tako je dobar prema meni...'

Front 10.11.17, 19:50h

Zoran Milanović savjetnik albanskog premijera Edija Rame: 'Tako je dobar prema meni...'
Albanski premijer, prema navodima TV 21, potvrdio je to novinarima na zajedničkoj pres konferenciji s evropskim povjerenikom za politiku susjedstva i proširenje Johannesom Hahnom u Tirani

 

Nekadašnji hrvatski premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović već duže vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame, objavili su u petak beogradski mediji pozivajući se na izvješće albanske TV 21.

 

Albanski premijer, prema navodima TV 21, potvrdio je to novinarima na zajedničkoj pres konferenciji s evropskim povjerenikom za politiku susjedstva i proširenje Johannesom Hahnom u Tirani.

 

„Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli... Hoću reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni“, citiraju beogradski mediji Ramin odgovor na pitanje novinara u Tirani.

 

Vijest iz Tirane o savjetodavnom angažmanu nekadašnjeg hrvatskog premijera u uredu aktualnog predsjednika albanske vlade na pojedinim je beogradskim portalima tijekom dana dobila i tabloidnu crtu, pa je propraćena naslovima "Hrvat i Albanac kuju paklene planove: Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović radi kao savjetnik Edija Rame" ili "Dugo su ovo krili, a sad je Rama priznao: Albanci i Hrvati se udružili protiv Srbije".

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI